ȘENCHIU MARIAN

Avocat în Baroul Vaslui cu drept de reprezentare în fața tuturor instanțelor din România, membru al Baroului de Avocați Vaslui din anul 2005 și arbitru, membru al Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Vaslui din anul 2011.

Licențiat în Științe juridice, Drept la Universitatea „Al. I. Cuza” Iași, masterat  în Științe juridice, Drept european la Centrul de Studii Europene din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași.

Cu un portofoliu complex construit în 16 ani de practică neîntreruptă a profesiei de avocat, cabinetul acoperă domeniile de activitate descrise în pagina dedicată acestui subiect:

DOMENII DE ACTIVITATE

Vă invităm să ne scrieți sau să faceți o vizită la sediul cabinetului nostru de avocat situat în Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 102, bl. 91, sc. A, parter.


CONTACT

Despre

asistență juridică,drepturi, obligații și standarde

Avocații trebuie să fie onești și fideli față de clienți, să-i sfătuiască cu privire la drepturile lor legale și obligații, sa întreprindă acțiuni legale pentru a proteja interesele clienților lor și pentru a-i ajuta în fața instanțelor, tribunalelor sau autorităților administrative. În protejarea drepturilor clienților, avocații trebuie să promoveze cauza justiției, să caute să protejeze drepturile și libertățile fundamentale ale omului și să acționeze în orice moment, liber și diligent în conformitate cu legea, standardele și etica profesiei juridice.

Avocații facilitează interacțiunea dintre persoanele fizice și juridice și sistemul judiciar, oferind consultanță juridică clienților și reprezentându-i în fața organelor judecătorești.

Fără asistența unui avocat, dreptul la un proces echitabil și dreptul la un remediu eficient ar fi iremediabil compromise.

Avocații ar trebui să mențină în permanență onoarea și demnitatea profesiei lor ca agenți esențiali ai administrării justiției.

Recapitulare

Str. Ștefan cel Mare, nr. 102, bl. 91, parter

Vaslui, Romania

+40 746 112 894

Lun – Vin: 9.00 – 17.00

av.senchiumarian@gmail.com

Disponibilitate 24/7

Informații de contact:
Lun - Vin: 8:00 - 17:00
Vaslui, strada Stefan cel Mare, nr. 91
Ne găsiți aici:
Informații de contact:
Lun - Vin: 8:00 - 17:00
Vaslui, strada Stefan cel Mare, nr. 91
Ne găsiți aici: