Informare G.D.P.R.

Având în vedere comunicatul de presă al Curții de Justiție a Uniunii Europene din data de 05.06.2018 cu privire la cauza C-210/16 vă informăm faptul că:

  1. Site-ul nostru are conținut gratuit, iar toate costurile directe și indirecte legate de întreținerea și dezvoltarea acestuia precum și a paginilor de Facebook, Twitter și LinkedIn  sunt suportate de către Cabinet de Avocat Șenchiu Marian.
  2.  În nici un moment datele vizitatorilor nu au fost folosite de către cabinetul nostru pentru obținerea unui profit direct sau indirect, prin vânzarea de spațiu publicitar care să conțină anunțuri publicitare țintite raportat la caracteristicile publicului țintă.
  3. Pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/cabinetavocatmariansenchiu se colectează, de la persoanele care au dat like sau folow, date cu caracter personal în vederea generării unor date statistice cu privire la publicul țintă.
  4. Toate aceste date sunt disponibile pe orice pagină Facebook publică la secțiunea Insights.
  5. Cu titlu de exemplu precizăm faptul că în secțiunea Insights se regăsesc date statistice precum: numărul persoanelor care au dat folow sau like paginii într-o anumită zi, fără însă a putea fi identificată persoana respectivă, numărul de share-uri, comentarii sau interacțiuni cu o anumită postare, date demografice cu privire la persoanele care au dat like sau folow (femei/bărbați, intervale de vârstă).
  6. Această colectare se face în mod automat de către platformele de socializare, neexistând opțiunea de a dezactiva această colectare automată a datelor cu caracter personal.
  7. Site-ul nostru nu solicită și nu colectează de la vizitatori date cu caracter personal.
  8. În ceea ce privește pagina de socializare, cu toate că aceasta este beneficiara datelor statistice anterior precizate, ea nu poate face legătura între datele statistice prezentate și identitatea anumitor persoane. Astfel ne este permis accesul doar la date anonime, fără a exista posibilitatea identificării persoanelor.

Având în vedere faptul că nu putem controla modalitatea în care aceste date sunt colectate, în măsura în care nu sunteți de acord cu această colectare și modul în care sunt folosite datele, aveți posibilitatea de a nu mai urmări site-ul nostru si paginile de pe platformele de socializare.

Respectarea prevederilor Regulamentului (U.E.) 2016/679 (General Data Protection Regulation), precum și a prevederilor similare din legislația națională, reprezintă o constantă a activității noastre, urmărindu-se în permanență protejarea datelor cu caracter personal pentru siguranța dumneavoastră.